VERDELER VAN PREMIUM MERKEN SINDS 1978
WIELERKLEDING KOPEN VOOR JE TEAM

WIELERKLEDING KOPEN VOOR JE TEAM

Heeft u een eigen team en wilt u kwaliteitsvolle wielerkleding kopen? Bij Squadra Velo kunt u wielerkleding voor uw team of teams op maat bestellen, of u nu van België of Nederland bent en of u nu een mannen- of een vrouwenteam heeft. Ontdek welke topmerken we voor u aanbieden en geef uw voorkeuren door.

VOORZIE UW TEAM VAN KWALITEITSVOLLE WIELERKLEDING DOOR BIJ ONS TE KOPEN

Wilt u wielerkleding voor uw recreatief team bestellen of bent u eigenaar van een pro-team en heeft uw team nieuwe kleding nodig om te wielrennen? Wat voor wielerteam u ook heeft, wij helpen u graag tijdens uw zoektocht naar de juiste kledij! Squadra Velo is al 25 jaar exclusieve verdeler van de Italiaanse topmerken Castelli en Sportful binnen de Benelux. Door bij ons de wielerkleding voor uw team te bestellen krijgt u dus gegarandeerd kwaliteit.

ONTDEK ONS AANBOD AAN KWALITEITSMERKEN

Castelli bestaat al sinds 1876 en is een echte Italiaanse klassieker onder de wielerkledij. Doorheen hun geschiedenis stond innovatie altijd centraal. Ze waren als het ware pioniers wat betreft het ontwerpen van winddichte, thermische en vochtwerende kledij en zonder Castelli was er misschien nog steeds geen sprake van lycra-broekjes en skinsuits. Door wielerkleding van Castelli voor uw team te kopen, bent u zeker van kwaliteit op vlak van design en technologie. Ook Sportful is een Italiaans merk van extreem hoge kwaliteit. Dankzij hun kwaliteit mochten ze al voor meer dan een pro-team in het wielrennen kleding voorzien. Zo ontworpen ze onder meer de wielerkleding van teams als Mapei en Team Italia. Ook het pro-team Tinkoff heeft mogen wielrennen in kleding van Sportful. Vandaag de dag doet het pro-team BORA-Hansgrohe nog steeds aan wielrennen in kleding van Sportful. koop uw fietskleding bij ons en laat andere teams de achterkant van uw wielerkleding zien!

MAAK EEN AFSPRAAK EN PERSONALISEER UW OUTFIT

Bij Squadra Velo kunt u niet alleen wielerkledij van hoge kwaliteit kopen voor uw team, u heeft ook nog eens de mogelijkheid om uw outfit zelf te ontwerpen. Voor we overgaan tot het bestellen van de wielerkleding voor uw team, zullen we altijd eerst een intakegesprek houden. In dit gesprek komen uw voorkeuren en huisstijl aan bod zodat u zich met uw wielerkleding onderscheidt van alle andere teams. Na dit gesprek gaan we aan de slag en kan de ontwerpfase starten. Bent u benieuwd wat we voor uw team kunnen ontwerpen? Maak een afspraak via het contactformulier!

High-end producten.

1.

Free Aero RC Pro

2.

Aero Race 6.0 jersey

global branding.

1.

Coffee

2.

Cake

complete ontzorging.

1.

NEW Perfetto RoS

newsletter

subscribe to get the best from me

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Laat uw gegevens achter en onze teamwear experts nemen contact met je op!