VERDELER VAN PREMIUM MERKEN SINDS 1978
wielerkleding bestellen

LAAT UW TEAM HUN WIELERKLEDING ZELF ONTWERPEN

Bent u op zoek naar een winkel waar u wielerkleding voor uw team, vriendenclub, of bedrijf kunt bestellen? Squadra Velo heeft een samenwerking met enkele klassiekers in de wielersport en biedt enkel topmerken aan in België en Nederland. Ontdek of ons aanbod bij uw team past.

WIELERKLEDING VAN TOPKWALITEIT BESTELLEN VOOR UW TEAM

Bij Squadra Velo kunt u enkel wielerkleding van topkwaliteit bestellen. Wilt u een wielertenue bestellen? Of wilt u graag een complete set fietskleding kopen? Voor uw wieleroutfit kunt u kiezen tussen twee Italiaanse toppers: Castelli en Sportful. Met Castelli hebben we zelfs een samenwerking als officiële partner binnen de Benelux. Het Italiaanse topmerk is al sinds 1876 actief en is niet meer weg te denken uit het wielerpeloton. Sinds hun ontstaan zijn ze constant bezig met innovatie. Door wielerkleding van Castelli te kopen bent u zeker van wieleroutfits van topkwaliteit op vlak van design én technologie. Ook Sportful is een Italiaans topmerk. Bij hen kunt u vooral wielerkleding met een opvallend design kopen, ze staan namelijk bekend om hun innovatie op het gebied van design. Heeft u zelf een professioneel wielerteam en wilt u graag profwielerkleding kopen? Dan is Sportful zeker een aanrader! In het verleden mochten ze al voor tal van pro-teams wieleroutfits ontwerpen. Door uw wielertenue bij hen te bestellen, voegt u zich bij het rijtje van teams als Mapei, Team Italia en Tinkoff Saxo. Vandaag de dag werken ze nog steeds samen met BORA-Hansgrohe. Wilt u naast een wielertenue ook accessoires bestellen? We hebben fietshelmen van Uvex en sinds kort zijn we ook partner van HJC en bieden we dus ook hun producten aan.

PERSONALISEER DE OUTFIT VOOR UW TEAM EN GEEF UW KEUZE DOOR

Of u nu een professioneel of recreatief team heeft, het is altijd leuk om een eigen originele outfit te hebben. Bij ons kunt u bij het bestellen van uw wielertruitjes of volledige wieleroutfits uw eigen ontwerp doorgeven. Aan de hand van een intakegesprek bespreken we samen welke producten u verkiest en of er bepaalde wensen zijn. Dankzij onze samenwerking met Castelli staan we in rechtstreeks contact met hun producenten. We kunnen dus makkelijk en snel bepaalde keuzes doorgeven. Na het intakegesprek kan de ontwerpfase beginnen. Tijdens deze fase krijgt u twee keer de kans om feedback te geven alvorens we u het uiteindelijke 3D-model tonen. Door bij ons uw wieleroutfits te bestellen, bent u dus zeker van de beste kwaliteit maar ook van een origineel design volgens uw wensen. Heeft u interesse? Vul het contactformulier in zodat we een gesprek kunnen organiseren. Hopelijk rijdt uw team binnenkort rond in onze wielertruitjes!

High-end producten.

1.

Free Aero RC Pro

2.

Aero Race 6.0 jersey

global branding.

1.

Coffee

2.

Cake

complete ontzorging.

1.

NEW Perfetto RoS

newsletter

subscribe to get the best from me

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Laat uw gegevens achter en onze teamwear experts nemen contact met je op!